По поръчка Гривна / Колие 'Purple Hummingbird'

Гривната-колие е изработена от оцветен нефрит, далматински яспис, позлатени (24К) сребърни (925) свързващи елементи, висулка колибри и лого. (Дължината на колието е 26 см).

Гривната не е налична - изработва се само по поръчка.

Нефрит (характеристики и лечебни свойства)
Този полу-скъпоценен камък привлича късмета. Високо ценен на Изток, той олицетворява вярността и мъдростта. Нефритът е минералът на промяната. Съхранява младостта и здравето. Това е един от най-мощните стимулатори на творческа енергия.
Белият нефрит насочва енергията в правилната посока и помага на притежателя си да се концентрира върху най-доброто възможно решение.

Лечебни свойства
Нефритът влияе на бъбреците и надбъбречните жлези, премахва токсините от организма, заздравява клетъчната и скелетната структура и лекува острите болки. Оказва благотворно влияние върху ребрата и гръбначния стълб. Балансира флуидите в тялото и съотношенията вода-сол и киселинност-алкалност. Спомага за плодовитостта и помага при раждането.

Ясписът помага при стрес и носи спокойствие. Абсорбира негативната енергия, прочиства и подрежда чакрите спрямо аурата на притежателя си, дава кураж и решителност във всички начинания.
В ментално отношение ясписът помага на бързата мисъл, стимулира въображението и транформира 

идеите в действие.
Във физическо - удължава сексуалното удоволствие и презарежда тялото с енергия.
Ясписът поддържа кръвообращението, храносмилателната система и сексуалните органи.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Гривна / Колие 'Purple Hummingbird'

  • Марка Desire Mark
  • Модел DM-WB-0040
  • Наличност По поръчка
  • 239,00 лв.